Vinduer og døre

MT Totalbyg ApS monterer vinduer og døre på Lolland, Falster og Sjælland.

Nye vinduer og døre på Lolland, Falster og Sjælland

Vinduer er mere end kighuller ud i verden.
​Mængden af lys i et rum, hvordan indeklimaet er, hvor meget støj du hører udefra. Alle disse ting er noget, vinduerne har indflydelse på.

Desuden holder de varmen inde og kulden ude – forhåbentlig da!​

For faktisk har vinduer med to lag glas en isoleringsevne, der er 10 gange dårligere, end den væg, de sidder i. Det kan du gøre noget ved, for de er nemme at efterisolere UDEN at udskifte dem.

Hvis det trækker fra dem, så er det er tegn på at du med stor fordel kan udskifte dem, og opnå et langt bedre varmeforbrug.

Hvis du erstatter glasset med et termovindue med energi-glas, forbedres isoleringsevnen med 33%, og faktisk kan du forbedre isoleringsevnen med op til 50%. Dette er en glimrende løsning, hvis det trækker fra vinduer, som du i øvrigt er tilfreds med.​

Overvejer du at skifte til energivenlige termovinduer og døre, så ring til MT Totalbyg.

Vi kan vise dig alverdens vinduestyper produceret af de bedste svenske træsorter – imprægneret efter alle gældende regler og altid overfladebehandlet inden levering. Man kan også få plastikvinduer, hvis det foretrækkes. Plastikvinduer kan fås i træ/alu. 

Få en pris på din håndværkeropgave

Uanset hvilken byggeopgave du har, så kan du altid kontakte os. Så laver vi et samlet tilbud for det totale byggeprojekt. Vi leverer en pris på dit byggeprojekt hurtigt og nemt. 

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at følge med inde på vores Facebook. Vi opdaterer løbende vores Facebook med billeder fra hverdagens arbejdsopgaver, spændende nyheder og meget mere.  

Kontakt MT Totalbyg

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.