Tag og facade

MT Totalbyg ApS udfører tag- og facadearbejde på Lolland, Falster og Sjælland.

Tag og facade på Lolland, Falster og Sjælland

Tagreparation eller nyt tag
MT Totalbyg laver tag på hele Lolland, Falster og Sjælland og vi håndterer alle former for tagreparationer: Tegltag, cementtagsten, Decra, eternit eller pap.

Vi reparerer det eksisterende eller lægger et helt nyt.

Du kan selv kontrollere, om taget trænger til en kærlig hånd: Hold øje med skjolder på lægter, spær og undersiden af taget, specielt hvis dit tag er af skiffer-eternit.

De seneste frostperioder har på mange huse ødelagt kittets evne til at følge tag-konstruktionens bevægelser, og så er der ikke langt til alvorlige fugtproblemer.

Det samme gælder for bølgeeternit, bortset fra at det her er begroning, der er problemet. Gror der først mos, er skaden faktisk sket – det er kun et spørgsmål om tid, før vandet siver ind.

Tagmaterialer
Der er meget at vælge imellem, hvis du ønsker et helt nyt tag – Vi vil ikke remse de mange forskellige materialers dyder op her. Lad os hjælpe dig med at vælge dét, der passer til netop dit hus.

OG HUSK: Forsikringsselskaberne dækker kun en skade, hvis den er pludseligt opstået.
Kontakt os og lad os foretage et eftersyn af taget. Det kan virkelig betale sig.

Kontakt os for uforpligtende tilbud på tagreparation.

Få en pris på din håndværkeropgave

Uanset hvilken byggeopgave du har, så kan du altid kontakte os. Så laver vi et samlet tilbud for det totale byggeprojekt. Vi leverer en pris på dit byggeprojekt hurtigt og nemt.  

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at følge med inde på vores Facebook. Vi opdaterer løbende vores Facebook med billeder fra hverdagens arbejdsopgaver, spændende nyheder og meget mere.  

Kontakt MT Totalbyg

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.