Isolering

MT Totalbyg ApS isolerer din bolig på Lolland, Falster og Sjælland, så du kan spare på varmeregningen.

Isolering på Lolland, Falster og Sjælland

Undgå unødigt varmetab med en grundig isolering
Det er detaljerne i din isolering, der afgør, hvor mange varmekroner du sparer.

De småfejl, som Gør-det-selv-folk kun sjældent undgår, giver unødvendigt store varmetab i længden. Udover at skjule kuldebroer, kan de give fugtproblemer og foranledige svamp.

Der er mange måder at isolere dit hus på, og vi udfører dem alle – afhængig af opgaven.

Hulmursisolering fungerer som et usynligt og uforgængeligt tæppe uden om huset. Fyldet ind-blæses under stort tryk og fordeler sig overalt i hulmuren uden at synke sammen. Det sikrer mod de kuldebroer, som kan gøre varmeregningen til et mareridt for enhver boligejer.

Hulrumsisolering er også “usynlig”, eftersom den er gemt væk i etageadskillelsen. Også i skunke og svært tilgængelige rum kan indblæsningsmetoden med fordel anvendes.

Isolering med mineraluld i batts eller ruller er den rette løsning f.eks. i regulære loftsrum, hvor der er plads til at håndtere materialet.

Som finish kan isoleringsarbejdet rundes af med et flot nyt gulv eller loft. Det tager ikke mange øjeblikke – og det pynter.

En professionel isolering henter gennemsnitligt 6.000 – 8000 kroner hjem hvert år, foruden, at den forbedrer indeklimaet væsentligt.

Få en pris på din håndværkeropgave

Uanset hvilken byggeopgave du har, så kan du altid kontakte os. Så laver vi et samlet tilbud for det totale byggeprojekt. Vi leverer en pris på dit byggeprojekt hurtigt og nemt. 

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at følge med inde på vores Facebook. Vi opdaterer løbende vores Facebook med billeder fra hverdagens arbejdsopgaver, spændende nyheder og meget mere. 

Kontakt MT Totalbyg

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.