Sommerhus

MT Totalbyg ApS opfører sommerhus på Lolland, Falster og Sjælland.

Sommerhus på Lolland, Falster og Sjælland

MT Totalbyg er sommerhus-specialist
Har du et sommerhus på Marielyst, Sydfalster eller et andet sted på Sydhavsøerne? Vores dedikerede team er klar til at yde assistance og løse dine bygge- eller reparationsopgaver.

Base på Sydfalster
MT Totalbyg har etableret sin base på Sydfalster i mange år. Gennem denne tid har vi opført og repareret et betydeligt antal sommerhuse, hvilket har styrket vores ekspertise og kendskab til området.

Mangfoldig erfaring
Vi bringer en omfattende erfaring med os, der spænder over forskellige aspekter af sommerhusbyggeri. Vores kompetencer omfatter opførelse af nye sommerhuse, tilbygninger til eksisterende boliger samt ombygninger og reparationer.

Professionel assistance
Uanset om du drømmer om at opføre et nyt sommerhus, ønsker en tilbygning eller har behov for omfattende ombygninger og reparationer, står MT Totalbyg til rådighed. Vores dedikerede team er klar til at levere professionel assistance og sikre, at dine behov bliver opfyldt til fulde. 

Få en pris på din håndværkeropgave

Uanset hvilken byggeopgave du har, så kan du altid kontakte os. Så laver vi et samlet tilbud for det totale byggeprojekt. Vi leverer en pris på dit byggeprojekt hurtigt og nemt. 

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at følge med inde på vores Facebook. Vi opdaterer løbende vores Facebook med billeder fra hverdagens arbejdsopgaver, spændende nyheder og meget mere.  

Kontakt MT Totalbyg

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.