MT Totalbyg er en multihåndværker

MT Totalbyg tilbyder malerarbejde i sommerhuse, helårsboliger, lejligheder og meget mere – både inde- og udenfor samt til private og erhverv. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi maler både stort og småt

Er husets facade blevet trist og grim at se på? Så kan det være en god investering at få hjælp fra en professionel maler. Det sikrer dig nemlig et godt og solidt udført stykke malerarbejde, som holder i flere år.

Uanset, om du skal have malet alle rum i huset eller blot et par vinduer og døre, så er vi klar til at hjælpe.

Vores dygtige malere udfører kvalitetsarbejde til en fordelagtig pris – og så er du garanteret et resultat, du kan være tilfreds med i mange år ud i fremtiden.

Malerarbejde er ikke bare malerarbejde

Maling og metode afhænger meget af det enkelte projekt. Et badeværelse skal for eksempel males med en særlig vådrumsmaling, som kan tåle at få vand på sig uden, at der trænger fugt ind i væggen.

Maling til badeværelser og køkkener har som regel en højere glans end maling, der bør bruges til almindelige stuer og værelser. Jo højere glans malingen har, jo mere holdbar og modstandsdygtig er den overfor vand og fedt. Derudover kan maling til indendørs brug også variere afhængigt af, om det er vægge, lofter eller gulve, der skal males.

Det kan være en jungle at navigere de mange muligheder, men hos MT Totalbyg har vores faguddannede malere helt styr på det med maling og malerarbejde – og de er klar til at hjælpe dig.

Hvad skal vi male for dig?

Hos MT Totalbyg tilbyder vi en bred vifte af ydelser, når det kommer til professionelt udført malerarbejde. Vi bidrager gerne med inspiration og idéer, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken farve eller løsning der er den rette til dit malerprojekt.

Her er nogle af de malerservices vi tilbyder:

 • Maling af sommerhuse, helårshuse og lejligheder
 • Maling af facade, sokler og murværk
 • Maling af vinduer og døre
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af trægulve
 • Maling af badeværelse og vådrum
 • Maling af træværk
 • Spartelarbejde
 • Opsætning af filt og tapet
 • Maling af trapper og trappegange
 • Maling af paneler
 • Maling af radiatorer

Har du sommerhus i Marielyst, Bøtø eller et andet sted på Sydfalster?

Så kan det være tid til at give sommerhuset et friskt pust med ny, flot maling. Det kan være en uoverskuelig og stor opgave at stå med selv, derfor oplever vi i høj grad, at mange sommerhusejere kontakter os for at få sommerhuset malet professionelt. Med en professionel løsning undgår du besværet, og så er du garanteret et flot resultat, der holder i flere år.

Vedligeholdelse af sommerhuse

Har du et sommerhus i træ, er det vigtigt at vedligeholde træet regelmæssigt med god træbeskyttelse, så træet kan holde lang tid og så det ikke begynder at rådne.

En af fordelene ved at male træsommerhuse er ikke kun, at det ser flot og præsentabelt ud bagefter, malingen beskytter også træet mod vind og vejr – og så mindsker du risikoen for, at der dannes revner, skimmel- og algevækst i træet.

Hos MT Totalbyg har vi stor erfaring med vedligeholdelse og maling af sommerhuse i træ, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi maler på Lolland, Falster og Sjælland

Er du på udkig efter kvalitetsbevidste malere fra Falster, så behøver du ikke lede mere. MT Totalbyg er klar til at udføre malerarbejde for dig i højeste kvalitet.

Vi tilbyder vores ydelser uanset, hvor på Lolland, Falster eller Sydsjælland du befinder dig.

Og har du f.eks. sommerhus på Marielyst eller Bøtø, vil vi med glæde komme og give dit sommerhus en kærlig hånd med god træbeskyttelse og frisk maling.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Start typing and press Enter to search