Anbefalinger

Kundernes anbefalinger af MT Totalbyg ApS.

Anbefalinger

Skræddersyet og billig
OPGAVE: Isoleret tilbygning på 25 kvm. til eksisterende sommerhus.

Dennis Beckmann og hans forældre fik lavet en ny tilbygning til deres sommerhus i Stubbekøbing. Her fortæller han om oplevelsen:

MT Totalbyg gav os en skræddersyet løsning og en tilbygning med havudsigt.

Mine forældre og jeg havde sammen købt et sommerhus i Stubbekøbing, som trængte til en kærlig hånd. MT Totalbyg (som kom med det billigste tilbud blandt tre tilbudsgivere) bistod med hele genopførelsen og gav os en skræddersyet løsning og sågar en tilbygning med havudsigt! Vi havde selv lavet nogle skitser til den ønskede tilbygning, men vi endte med at vælge en endnu bedre løsning, som MT Totalbyg foreslog i forbindelse med byggeprocessen. Løsningen gav os en mere rummelig og lys tilbygning, som gjorde det muligt at integrere en større del af den eksisterende stue, hvilket ikke havde været muligt efter vores egne skitser. Herudover er det nu blevet muligt at se Grønsund fra stuen, da den nye tilbygning er hævet op i samme niveau med det eksisterende hus.

Udover at have udført byggeriet i god håndværksmæssig kvalitet, har MT Totalbyg således også været en god, fleksibel og løsningsorienteret sparringspartner under hele forløbet. Jeg har derfor også bedt MT Totalbyg bygge en altan og kvist på min lejlighed, som i øvrigt ligger i København.

DE LEVER OP TIL DERES NAVN ”TOTALBYG”
OPGAVE: 80 kvadratmeter isoleret garage i vedligeholdelsesfrie materialer, nye gavle, sternbrædder, vindskeder og tagrender. Desuden blev der lagt ny indkørsel med fliser.

Peter Sonne fra Egevej i Korsør fik lavet ny isoleret garage, samt udskiftet gavle, vindskeder, sternbrædder og tagrender. Desuden blev der lavet nye tagrender og lagt ny indkørsel med fliser:

De lever op til navnet, for de var de eneste håndværkere kom her. De lavede alt – det var ’totalbyg’.

Det gik rigtigt godt. På trods af køreturen på 1½ time, så var de her klokken 6.30. De arbejde konstant på dette projekt, lige bortset fra i sommerferien, de var ikke i gang med alle mulige projekter samtidig. Jeg synes kvaliteten spiller. Der er fine detaljer i kanterne, de små udfordringer blev løst og det hele er virkeligt godt lavet – jeg er meget tilfreds med det.

Jeg er især glad for at vi fil lavet det i vedligeholdelsesfrie materialer. Det betyder rigtig meget, for vi vil meget gerne slippe for at male de næste mange år. Det er en fornøjelse, og tænk på hvad maling koster.

LÆKKER TERRASSE TIL SOMMERHUSET
OPGAVE: træterrasse til sommerhus I trykimprægneret træ.

Niels Eriksen, der har sommerhus på Resedavej i Marielyst, fik MT Totalbyg til at bygge en ny vinkelterrasse til sommerhuset:

Terrassen er flot lavet. Den starter inde under halvtaget, og fortsætter udenfor huset og rundt om hjørnet.

Vi er godt tilfreds… Der var ryddet pænt op, og der blev leveret til tiden.

De var superflinke, og der er ros til tømreren Leif der er meget pertentlig. Desuden holdt prisen i forhold til det aftalte, og det er jo altid godt.

Vi kendte MT Totalbyg i forvejen, for de har tidligere sat nyt hegn op, rundt om hele huset. Når vi skal have lavet noget mere, så ringer vi til dem igen.

DET ER NÆRMEST ET NYT HUS
OPGAVE: ny tilbygning på sommerhus, med 3 værelser og gæstetoilet. Desuden renovering af alt indvendigt i eksisterende bygning, herunder nyt badeværelse og køkkenalrum.

Lasse, der har sommerhus på Græslodden 10 i Gedesby Strand, fik MT Totalbyg til at bygge en ny tilbygning til et ældre sommerhus, og er som han siger ”skideglad for det”:

Det er nærmest et helt nyt hus. Vi har fået fordoblet husets areal, og når man ser det, tænker man: ’sådan har det altid været’. Det nye er holdt i samme stil som det gamle – det er virkeligt godt.

Lars og hans folk har lavet superflot arbejde. Folk der kommer forbi, siger alle at det er rigtigt pænt lavet. MT Totalbyg har været meget løsningsorienteret. – eksempelvis valgte de nogle særlige spær til taget, der gør loftrummet til 45 kvadratmeter anvendeligt ekstra rum.

Svendene der gik og byggede her, elskede at gå her, for det her er ikke et typehus, men et hus der kræver godt håndværk og kreative løsninger. De elskede bare at få det hele til at passe.

Jeg er skideglad for det, og føler at jeg virkelig har fået ’value for money’!

GODE LØSNINGER FUNDET UNDERVEJS I FORLØBET
OPGAVE: en tilbygning på sommerhus, med stor overdækket terrasse.

Carsten Thorkildsen fra Præstø fik bygget en tilbygning med stor overdækket terrasse, på deres sommerhus på Lotusvej på Marielyst, og fortæller:

Det har været en meget positiv oplevelse, hvor vi har haft god kemi med håndværkerne fra MT Totalbyg. De har lavet et godt stykke arbejde, og det ser flot ud. Projektet er afleveret til tiden, og de har ryddet pænt op. Undervejs havde vi god kommunikation om hvordan det skulle laves, da projektet som sådan ikke var 100% tegnet færdigt på forhånd, så mange af løsningerne er fundet undervejs, og det et gået rigtigt fint. En rigtig god måde at gøre det på – vi er meget glade for det.

KVALITETEN ER HELT I TOP
OPGAVE: tilbygning på sommerhus på 28 m2.

Morten Jensen fra Vallensbæk fik lavet tilbygning på deres sommerhus på Irisvej på Marielyst, og fortæller:

Vi har været meget tilfredse med det arbejde MT Totalbyg har lavet for os. Vores stue er blevet større og så har vi fået et ekstra værelse. Kvaliteten er helt i top, det er meget flot arbejde og den nye bygning falder godt sammen med den eksisterende bygning.

Lars er også kommet med forbedringer undervejs, har hele tiden informeret os om hvis der skulle udføres noget som ville være en ekstraudgift, samtidig fik vi også tilsendt billeder så vi kunne følge med i byggeriet. Lars er altid nem at komme i kontakt med og vender altid hurtigt tilbage, også i weekenden. Helt igennem flot arbejde og rigtig god service, så vi kan kun anbefale firmaet til andre. Alle aftaler er blevet overholdt og byggeriet færdigt lidt før tiden.

VIL ANBEFALE MT TOTALBYG TIL ANDRE
OPGAVE: montering af nyt vinduesparti I tre fag.

Margit Jørgensen fra Marielyst fik monteret nyt vinduesparti af MT Totalbyg, og fortæller efterfølgende:

Da jeg skulle male det gamle vindue, viste det sig at det var råddent, så jeg bestilte et nyt hos MT Totalbyg – og er du rigtig klog, jeg er aldrig blevet behandlet så godt! De kom om morgenen, og klokken ti var de allerede færdige, og der var støvsuget og det hele. Så det var perfekt. Det er flot, flot udført, og jeg vil meget gerne anbefale MT Totalbyg til andre” – Margit Jørgensen, Marielyst.

ALLE AFTALER BLEV HOLDT
OPGAVE: MT Totalbyg har lagt nyt tag på huset.

Martin og Diana Hansen fra Fuglse har fået lavet nyt tag, udført at håndværkerne fra MT Totalbyg, og giver os denne omtale med på vejen:

Vi er fuldt ud tilfredse. Man kunne regne med alt hvad de sagde, og det var rigtig rart – alt blev overholdt, både priser, kvalitet i arbejdet og aftaler om tidspunkter. Det hele blev faktisk klaret mens vi var på ferie, og vi hørte fra naboen at de havde knoklet mens vi var væk. Så alt er kørt efter planen, og vi er tilfredse og meget glade for vores nye tag.” – Martin og Diana Hansen.

ER BLEVET SUPERFLOT, NÆSTEN ET HELT NYT HUS
OPGAVE: udskiftet træværk på siderne til vedligeholdelsesfri mat hardiplank. Nye sternbrædder i gavlene for og bag, og eternitplader i gavlene malet i samme farver. Desuden udskiftning af udluftningskanaler i gavlene.

Ulla Ryling i Sundby i Nykøbing, har fået lavet ny beklædning på huset i vedligeholdelsesfrit materiale, og har indsendt denne anbefaling:

Det er blevet superflot, nærmest et helt nyt hus. Det er blevet meget beundret af mine bekendte der har været forbi. Lars er den mest behagelig og rare håndværker man kan have gående, og hele holdet skal have al den ros man kan få. Prisen og leveringstiden var fuldstændig som forventet og aftalt, og så var der flot ryddet op efter arbejdet!” – Ulla Ryling.

MT TOTALBYG HAR STÅET FOR TOTALENTREPRISEN
OPGAVE: tilbygning til sommerhus.

Michael Pakula og Pia Fredborg har fået lavet en tilbygning, og har indsendt denne anbefaling:

Vi har fået en tilbygning til vores sommerhus, hvor MT Totalbyg har stået for totalentreprisen, og hvor de hele vejen har været behjælpelig med råd og vejledning – Lars var en stor hjælp under opstartsprocessen. De skulle fjerne en alkove og derefter opfører en ny tilbygning. De håndværkere der har været på undervejs, har været omhyggelige, dygtige og omgængelige. De har alle været til at spørge til råds og er kommet med faglige gode råd om muligheder undervejs.

MT Totalbyg har været dygtige til at passe på det eksisterende under ombygningen og har ryddet op efter sig igennem hele forløbet. Det er meget flot finish, så vi kan kun give vores bedste anbefalinger til at bruge MT Totalbyg.

– Michael Pakula og Pia Fredborg (sommerhus på Bøtø)

PERFEKT SAMARBEJDE
OPGAVE: tagbelægningen på et 49 m2 brænde- og redskabsskur.

Søren Torp fra Nykøbing F, har sendt denne anbefaling af MT Totalbyg:

Den gamle tagbelægning var i dårlig stand og utæt mange steder, og derfor skulle det hele fornys. Arbejdet blev bestilt uden indhentning af tilbud, hvorefter MT Totalbyg bestilte tagpladerne efter mål. Et par dage efter levering af pladerne meldte de klar og dagen efter ankom et hold på to mand om morgenen. Arbejdet gik straks i gang og var færdigt til fyraften. Derefter omhyggelig oprydning og afgang.

Det færdige arbejde tager sig smukt ud og flere voldsomme regnvejr har demonstreret, at taget nu er tæt. Jeg synes, at prisen er rimelig, samarbejdet var perfekt, så det er ikke sidste gang jeg handler med MT Totalbyg.

– Søren Torp, Sundtoften i Nykøbing F.

ET PRAKTISK OG NYDELIGT ARBEJDE
OPGAVE: tilbygning til sommerhus, renovering af facader, overdækket terasse – alt sammen i vedligeholdelsesfri materialer.

Eskild Jensen fik udbygget og renoveret sit sommerhus på Bøtø, i vedligeholdelsesfri materialer. Her er hvad han efterfølgende siger om arbejdet fra MT Totalbyg:

Efter god professionel rådgivning, har jeg fået monteret udvendig facadebeklædning på dele af det ældre sommerhus, samt på den nye tilbygning.

Beklædningen er æstetisk nydelig og praktisk vedligeholdelsesfri. Blot en enkelt nedfejning pr. sæson og beklædningen fremtræder som ny. Et helt igennem praktisk og nydeligt arbejde, som jeg kan anbefale på det bedste.

– Eskild Jensen, Bøtø.

VORES DRØM ER GÅET I OPFYLDELSE
OPGAVE: udbygning af hus i begge ender.

Vores drøm er gået i opfyldelse.
Det lille mørke hus på 54 kvadratmeter, er nu blevet til et super fint lyst hus på 94 kvadratmeter. Projektet var at udbygge huset i begge ender og faktisk få haven ind i huset. Det er sket i et rigtigt godt samarbejde med Lars og hans fantastiske team.

MT totalbyg får vores allerbedste anbefalingen, det er et team af de dygtigste håndværkere.

Alle aftaler blev overholdt. Håndværkerne udviste interesse i vores projekt, god sparring ,mange gode råd, gode løsninger og stor velvilje, når vi pludselig havde fået en ny ide.

Alt håndværk er udført på bedste vis. Ingen uforudsete udgifter og prismæssigt et absolut bæredygtigt projekt.

Tusind tak for huset.

– Finn Jørgensen, Vridsløsemagle.

VIDEO: PRIS OG KVALITET BLEV HOLDT SOM AFTALT.
Lars Sander fik MT Totalbyg til at bygge en ny tilbygning til huset. Her fortæller ham mere om hvordan det foregik!
VIDEO: JEG ER MEGET GLAD FOR DET MT TOTALBYG HAR LAVET.
Bjarne Knopp fik lavet en ny flot tilflytning. Her kan du se hvad han kan fortælle om samarbejdet med MT Totalbyg:
MT TOTALBYG KAN DERES HÅNDVÆRK
OPGAVE: overdækning af gård/terrasse, trappe fra stue til gård, totalentreprise af renovering af 1. sal + efterisolering.

MT Totalbyg stod for renovering af 1. salen, samt den overdækkede terasse.

Det er dygtige og omhyggelige håndværkere der kan deres håndværk. De kommer gerne med konstruktive forslag til bedre løsninger. Flot arbejde!!

– Evy og Kenneth Møller Nielsen, Nykøbing F.

LÆGGER VÆGT PÅ DEN GODE RELATION TIL KUNDEN
OPGAVE: efterisolering og træbeklædning af sommerhus af gasbeton. isætning af terassedøre, og opbygning af ny træterasse.
MT Totalbyg ApS - Håndværk, tømrer og tømrerarbejde på Lolland, Falster og Sjælland.

Lars får min anbefaling. Her ser jeg et helt andet forhold til håndværk, end jeg ser i København. Han lægger stor vægt på den gode relation til kunden, og på at levere en god service. Det jeg godt kan lide er, at det er pålideligt og ærligt, og så selvfølgelig at håndværket er i orden.

Han gav konstruktive forslag undervejs i processen, så vi sammen fik tænkt ud af boksen og fik den bedst mulige løsning. Resultatet taler for sig selv – det er blevet et flot og helt anderledes sommerhus.

Vi bruger MT Totalbyg igen næste gang vi har en byggeopgave.

– Christian Andersen, København (sommerhus på Marielyst)

Kontakt MT Totalbyg

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.