MT Totalbyg er en erfaren virksomhed…

med en strategi om, at fokusere vores forretning, sætte kunden i fokus og skaber gejst hos medarbejderne.

Håndværksmæssigt er vi en virksomhed med mere end 40 års erfaring, med dygtige og erfarne folk i teamet, der kan løse alle byggeopgaver.

MT Totalbyg fokuserer på privatmarkedet. Vi ser et behov i markedet lige dér, hvor private kan få løst deres byggeopgaver af en seriøs håndværkervirksomhed, specialiseret i netop deres behov.

I fremtiden vil man derfor se, at vi primært laver byggeprojekter, tilbygninger og ombygning for private, både i deres primære bolig, og i sommerhusene.

 

Det nye navn og logo giver MT Totalbyg en mere moderne og skarp profil, der er designet i forhold til vores målgruppe. Vi lægger samtidig vores markedsføringsstrategi om, så vi i højere grad lader vores kunder fortælle om deres erfaringer med os.

… Og hvorfor navnet MT Totalbyg? MT står for murer og tømrer, så simpelt er det. Totalbyg fortæller, at vi gerne står for hele projektet, eller hele entreprisen.

At uanset hvilken byggeopgave du har, så kan du altid ringe til os. Så laver vi et samlet tilbud for den totale byggeprojekt.