Gode løsninger fundet undervejs i forløbet

 In Anbefalinger

Anbefaling af MT Totalbyg:

Carsten Thorkildsen fra Præstø fik bygget en tilbygning med stor overdækket terrasse, på deres sommerhus på Lotusvej på Marielyst, og fortæller:

”Det har været en meget positiv oplevelse, hvor vi har haft god kemi med håndværkerne fra MT Totalbyg. De har lavet et godt stykke arbejde, og det ser flot ud. Projektet er afleveret til tiden, og de har ryddet pænt op. Undervejs havde vi god kommunikation om hvordan det skulle laves, da projektet som sådan ikke var 100% tegnet færdigt på forhånd, så mange af løsningerne er fundet undervejs, og det et gået rigtigt fint. En rigtig god måde at gøre det på – vi er meget glade for det.”

Opgave: En tilbygning på sommerhus, med stor overdækket terrasse.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search