Kvaliteten er helt i top

 In Anbefalinger

Anbefaling af MT Totalbyg.

Morten Jensen fra Vallensbæk fik lavet tilbygning på deres sommerhus på Irisvej på Marielyst, og fortæller:

“Vi har været meget tilfredse med det arbejde MT Totalbyg har lavet for os. Vores stue er blevet større og så har vi fået et ekstra værelse. Kvaliteten er helt i top, det er meget flot arbejde og den nye bygning falder godt sammen med den eksisterende bygning.”

“Lars er også kommet med forbedringer undervejs, har hele tiden informeret os om hvis der skulle udføres noget som ville være en ekstraudgift, samtidig fik vi også tilsendt billeder så vi kunne følge med i byggeriet. Lars er altid nem at komme i kontakt med og vender altid hurtigt tilbage, også i weekenden. Helt igennem flot arbejde og rigtig god service, så vi kan kun anbefale firmaet til andre. Alle aftaler er blevet overholdt og byggeriet færdigt lidt før tiden.”

Opgave: Tilbygning på sommerhus på 28 m2.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search