Er blevet superflot, næsten et helt nyt hus

 Ind Anbefalinger

Anbefaling af MT Totalbyg

Ulla Ryling i Sundby i Nykøbing, har fået lavet ny beklædning på huset i vedligeholdelsesfrit materiale, og har indsendt denne anbefaling:

”Det er blevet superflot, nærmest et helt nyt hus. Det er blevet meget beundret af mine bekendte der har været forbi. Lars er den mest behagelig og rare håndværker man kan have gående, og hele holdet skal have al den ros man kan få. Prisen og leveringstiden var fuldstændig som forventet og aftalt, og så var der flot ryddet op efter arbejdet!” – Ulla Ryling.

Opgave: Udskiftet træværk på siderne til vedligeholdelsesfri mat Hardiplank. Nye sternbrædder i gavlene for og bag, og eternitplader i gavlene malet i samme farver. Desuden udskiftning af udluftningskanaler i gavlene.

Se flere anbefalinger her.

Recommended Posts