Perfekt samarbejde

 Ind Anbefalinger

Anbefaling af MT Totalbyg.

Søren Torp fra Nykøbing F, har sendt denne anbefaling af MT Totalbyg:

“Den gamle tagbelægning var i dårlig stand og utæt mange steder, og derfor skulle det hele fornys. Arbejdet blev bestilt uden indhentning af tilbud, hvorefter MT Totalbyg bestilte tagpladerne efter mål. Et par dage efter levering af pladerne meldte de klar og dagen efter ankom et hold på to mand om morgenen. Arbejdet gik straks i gang og var færdigt til fyraften. Derefter omhyggelig oprydning og afgang.”

“Det færdige arbejde tager sig smukt ud og flere voldsomme regnvejr har demonstreret, at taget nu er tæt. Jeg synes, at prisen er rimelig, samarbejdet var perfekt, så det er ikke sidste gang jeg handler med MT Totalbyg.”

 – Søren Torp, Sundtoften i Nykøbing F.

Opgaven: Tagbelægningen på et 49 m2 brænde- og redskabsskur. 

Har vi lavet nybygning, ombygning eller renovation for dig, så giv os en anbefaling her.

Seneste Indlæg