Lægger vægt på den gode relation til kunden

 Ind Anbefalinger

Sommerhus tømrer murer Marielyst Falster

Anbefaling af MT Totalbyg

Lars får min anbefaling. Her ser jeg et helt andet forhold til håndværk, end jeg ser i København. Han lægger stor vægt på den gode relation til kunden, og på at levere en god service. Det jeg godt kan lide er, at det er pålideligt og ærligt, og så selvfølgelig at håndværket er i orden.

Han gav konstruktive forslag undervejs i processen, så vi sammen fik tænkt ud af boksen og fik den bedst mulige løsning. Resultatet taler for sig selv – det er blevet et flot og helt anderledes sommerhus.

Vi bruger MT Totalbyg igen næste gang vi har en byggeopgave.

– Christian Andersen, København (sommerhus på Marielyst)

Opgave: Efterisolering og træbeklædning af sommerhus af gasbeton. Isætning af terassedøre, og opbygning af ny træterasse.

Få en pris på dit næste byggeprojekt.

Recommended Posts